Nejnovější recenze ze sekce Zastřihovače vlasů a vousů
- ergonomika
- tichý provoz
- spousta nástavců
- sada hřeben + nůžky
- čistící štětce
- srozumitelný návod
Zatímco u holicích strojků je značka dlouholetým zklamáním, zde uspěla na výbornou. Domácí stříhání probíhá velmi úspěšně a zvládne je prakticky každý trochu zručný holič-amatér. Nástavce jsou barevně rozlišené (lze si tak zapamatovat "ten svůj") a zřetelně označené, snadno se nasazují a dobře drží. Hřeben se však bude stejně hodit pro nadzvednutí porostu a ruční dostřihnutí nůžkama vůbec není k zahození - detail se počítá.
Vzhledem k cenám kadeřnických služeb, o barberšopech nemluvě, po cca dvojím použití je výrobek amortizovaný. To se hned tak nevidí - fantastický nákup!
Vybral jsem si, takže asi bude dobrý. Zatím jsem použil omezeně.
Zn. ETA! Takže kvalita, výrobek znám - byl mi doporučen, lehký, dobře se drží v ruce, baterka vydrží dlouho, moderní design. Mohu jen doporučit.
rozměrově praktický i na cesty
zatím ok
dobry
- žužo
Manžel je spokojený
- Vice využití
Výborný
- Elegantní, relativně tichý
- Při pokusu zkrátit vousy z 1,5 cm na 4 mm se hřebínek neustále ucpává. Pro můj účel je použitelný pouze pro úplné oholení na 0,4 mm, ke kterému jsem musel přistoupit.
Reakce značky Philips
Dobrý den, Viktore, děkujeme za recenzi zastřihovače vousů.
Je nám líto, ale v tuto chvíli nenabízíme zastřihovače, které by disponovaly odsáváním, je tak možné, že je třeba občas nástavec od oholených vousů očistit.
Děkujeme však za podnět ke zlepšení, který předáme kolegům z kompetentního oddělení.
Přejeme pěkný den.
Tým Philips
- Tento strojek bohužel není na stříhání vlasů vhodný, břity nejsou vůbec ostré
Ještě jsme nevyzkoušeli.
- Tichý a lehký
Byl to dárek a dotyčný je nadšený
- Rychlé nabíjení, nedráždí kůži
Vzhledem k tomu, že produkt používám i na rychlé oholení vousů, vadí mi, že při nejnižší poloze ponechává zbytečně vysoké strniště (cca 1mm). Jinak v této cenové kategorii je OK.
- levné materiály
Levný produkt a proto je třeba přimhouřit oči...např. první spuštění se podařilo až po /poklepání/ se strojkem + nabíjel jsem více jak 16 hodin a stále svítí červená :(
Uvidím v průběhu času
- Dlouhá výdrž nabití .
Kompaktní .
- Kvalitní výrobek profesionálního charakteru
- Trochu těžší, ale to je dáno kvalitou použitých kovových materiálů
- supr cena
- perfektne
velmi kvalitní zboží
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »