Nejnovější recenze ze sekce Zastřihovače vlasů a vousů
- Kvalita
- USB port
- Slušný výrobek za rozumnou cenu
- Výdrž
- Tichý
- Dva přístroje v jednom packu
- Dobře stříhá i holí na všech možných i nemožných místech těla
- Snadná údržba
- Malý stříhací rozsah nástavců, musíš mít v pohotovosti všechny. Mám radši, když mám jen jeden od 1 do 25 mm :-)
- V balení není nabíječka, jenom kabel.
- Pouzdro na cestování by se hodilo. Ten přibalený pytlik klidně vyhoď.
Za tu cenu v pohodě.
- Kvalitní zastřihovač
- Kvalita provedení
- Ostrost břitů = neskutečná snadnost zastřihování
- OneBlade je skvělá náhrada žiletky
- Zastřihovač je dostatečně silný aby si poradil s jakýmkoli vousem nebo vlasem
Byl jsem zdrženlivý utratit dva a půl tisíce na tenhle strojek, ale nakonec jsem rád, že jsem koupil. Proti levným alternativám, ač značkovým (Remington, Rowenta) je ta cena prostě poznat prakticky v každém aspektu výrobku. Ať jde o design, praktičnost, snadnost používání nebo kvalitu výsledku, vše je na špičkové úrovni.
- skvěle funguje
- spousta nástavců, pěkně stříhá
- ale...
- přístroj nejde spustit když je zasunutý nabíjecí kabel, tj, až zeslábne baterie, která nejde vyměnit, nebude k ničemu.
- Mám dva starší brauny, oba už se slabou baterií, a oba s kabelem normálně fungují.
Pokud někomu nevadí, že za dva roky bude muset koupit nový, budiž. Ja takovému výrobku dávám Nepoužitelný
- Vždy spokojená, poměr cena výkon je vždy uspokojivý
- Spokojenost
- kopie JRL trimmeru
- vysoký výkon
- nízká hlučnost
- vhodný pro začátečníky
- bezdrát
Za ty peníze se opravdu vyplatí.
- tichý
- spolehlivý
- Dá se s tím ostříhat i sám sebe
- Střih na 28mm
- Pro nabíjení nemá USB-C ale proprietární konektor
- Průměr
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Je nám líto, že nejste se zastřihovačem spokojen. Neváhejte upřesnit, co přesně stojí za vaším hodnocením. Je to podstatné i pro budoucí potenciální uživatele zastřihovače, kteří čtou recenze pro zjištění, zda je strojek pro ně ne/vyhovující. Zároveň my bychom rádi věděli, co pro příště zlepšit, abychom mohli poskytovat lepší produkty/služby.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philips
- Dobrý produkt