Nejnovější recenze ze sekce Zastřihovače vlasů a vousů
- Lehký
- Rychle se nabije
- Relativně tichý
- Vlasy stříhá velmi dobře i bez turbo tlačítka
- V balení je textilní pouzdro, do kterého se vejde všechno, co bylo v krabici
- Zatím jsem nezkoušel, ale má fungovat i na síťovou šňůru, takže až odejde akumulátor, půjde používat dále
- Dobře padne do rukou
- Kovová stříhací lišta jde odklopit a tím i vyčistit
- Nastavení výšky střihu kolečkem je velmi ergonomické - kolečko lze ovládat i ze zadní strany těla zastřihovače.
- Plastové nádstavce ve mě vzbuzují dojem, že kdybych pouzdro se strojkem a nádstavci dal do kufru a zaskládal oblečením, polámou se. Tzn. pouzdro není na cestování.
Po 23 letech mi odešel starý střihač Ufesa vyrobený téměř celý z kovu. Nemyslím si, že tento plasťák vydrží dalších 23 let, ale po prvním stříhání rozhodně nejsem zklamán. Další ukáže čas.
- Zatím pouze dobré.
- velmi dobrá v porovnání cena X výkon
Sazka na profesionalni jistotu a kvalitu, trochu tezsi, siroky rozsah vibru.....konecne
Jen ten silenej kabel jako z elektrarny......dost dlouhej, ale tvrdej a nepoddajnej. Ale zase vydrzi na veky.
Naprostá spokojenost. Kvalita zpracování. Přesnost. Zakoupil jsem na základě recenzí a chybu jsem neudělal. Koupil bych znovu.
- Velká výbava nástavců
- 8. hod práce na baterii
- Kvalitní zpracování
- Spousta záhybů a problém při čištění
Kvalitní provedení, spoustu nástavců a možnost oholit kompletní tělo. Ohromná výdrž baterie až 8. hod. To ještě žádný strojek který jsem měl nevydržel. Jen spoustu míst která se špatně čistí a zabere to víc času.
- dobře holí
- vypadá pěkně
- hodně příslušenství
se zastřihavačem jsem spokojený, dělá vše, co má a co jsem očekával
Produkt som zakúpil ako použitý, respektíve rozbalený. Raz so ho vyskúšal a nevyhovovali mi jeho vlastnosti a funkčnosť.
Môje negatívne skúsenosti môžu byť spôsobené tým, že výrobok už bol použítý , respektíve tým, že som zvyknutý na iný typ prístroja.
- Osvědčená značka i produkt
- Čekali jsme, že u tohoto novějšího modelu již bude rukojeť udělána jako více neklouzavá, ale stále nic moc
Výrobek doporučuji.
- Zaoblené ostří, takže lze dobře použít na celém těle.
- Tak jak je dnes už zvykem, v balení není napájecí adaptér.
Měl jsem starší model a byl s ním velmi spokojen. Od tohoto modelu očekávám min. stejnou kvalitu.
- perfektně se drží
- provoz neruší
- dlouhý kabel + očko na zavěšení
- možnost dokoupit náhradní stříhací hlavici a nástavce
- vyrobeno v Německu
- nástavec drží bez problémů
- nástavec je z "gumoplastu", takže je flexibilní a nehrozí prasknutí jako u tuhého plastu
- v balení je i štěteček a olej
- Kvalitní zpracování
- Hodně nástavců
- Snadná výměna hlavic i hřebenů
- OK
jedné se špičkový produkt
Poměr cena výkon je dokonalý. Určitě existují lepší, ale ne za tuto cenu. Spokojenost.
Fox Tango S
Jan
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 13. července 2024)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
- rozumná cena, kvalita, strojek je dokonale ostrý
- Pracuje buď nabitý bez kabelu, nebo i s kabelem.
Pracujeme se strojkem chvíli, snad pár let vydrží.
- perfektni strojek,střihá užasně,velky vyběr nastavcu
perfektni strojek,střihá užasně,velky vyběr nastavcu
- Levné stroj pro domů.
- Sada má hodně doplňky.